Om QReport

Fleksibiliteten ved QReport gør det muligt på en enkel måde at integrere systemet med eksisterende systemer og en lang række økonomisystemer, og derved opnå endnu større økonomiske fordele af at bruge systemet. Som udgangspunkt hoster Miracle Q-Inspect løsningen, men det er, hvis det kræves, muligt at placere data enten på helt separate servere i hostingmiljøet eller hos kunden selv. Kontakt os for en uddybende dialog omkring mulighederne for din virksomhed.

Om toolCHECK

toolCHECK er et system, der sætter brugervenlighed i højsæde. toolCHECK kan enkelt udvides til at forestå eksempelvis GPS-tracking af materiel, og kan således som en total leverance, hvor alt fra skruetrækkere til specialkraner kan styres og administreres med systemet. toolCHECK kan bruges som enkel løsning til hurtigt at dokumentere simple visuelle kontroller, hvilket er særligt effektivt, når disse skal foretages hyppigt, såsom f.eks. legepladser, sikkerhedsudstyr, osv.

Driftsaftale

Vores driftsaftale løber over en 3-årig periode, hvor der betales en gang om året. Driftsaftalen kan tilpasses den enkeltes kundes behov, hvad enten de selv har en telefon, de vil bruge, ønsker en speciel telefonmodel, forsikring eller lignende.

Aftalen tilbyder følgende fordele:

  1. Gratis opsætning
  2. Gratis telefonsupport
  3. Mulighed for tilpasning af skabelon til rapporten.
  4. Ejerskab af telefonerne for 50 øre efter 3 år.
  5. Altid nyeste opdateringer
  6. Løbende produktudvikling
  7. Gratis levering
  8. Træning af nye brugere

Prøv QReportPrøv toolCHECKKontakt os for mere information

Kontakt os

miracle-logo1

 

Miracle Q-Inspect A/S
Skanderborgvej 232
8260 Viby J

+45 5144 3044

 

Download QReport

Googleplay
app-store

Download toolCHECK

Googleplay
app-store

Sociale medier