Kundecases

EMS (Energy management system)

"I forbindelse med at Verdo Entreprise A/S havde vundet et større udbud på EMS (Energy management system) for Hillerød Kommune havde vi et behov for at forenkle vores kvalitetssikring.

Vi stod overfor at skulle installere EMS udstyr på 180 lokationer, og med vores eksisterende system, ville dette være en ressourcetung proces.

Via en kollega i Randers blev jeg introduceret for Q-Inspect A/S, og jeg fandt hurtigt ud af at der var rigtig meget at spare ved at bruge et system, der enkelt kan koble billeder sammen med tekst.

Vi har brugt Q-Inspect i registreringsfasen og ved afsluttet installation, og det har været nemt at implementere hos montørerne og overmontører.

Det har faktisk været så nemt at vi efterfølgende har brugt Q-Inspect til registrering ved tilbudsgivning og registrering ved afvigelser i projekter.

Ifm. tilbudsgivning har vi ofte før haft situationer, hvor montøren tager billeder med sin mobil og skriver tekst ned på et papir, og så har det været op til overmontøren at sammensætte det hele så kunden kan få et tilbud med blandet held.

Nu kan montøren registrerer det hele i Q-Inspect, skrive tekst ud for hvert billede og hvis det viser sig at være svært at beskrive kan han indtale det via diktafon funktionen, og som prikken over i'et så kan overmontøren printe en rapport ud som grundlag for tilbuddet. Bare det i sig selv virker meget professionelt."

- Afdelingschef Verdo Enterprise A/S