Vores historie

 

132116-Facade_300-px-300x300Miracle Q-Inspects historie tog sin begyndelse i 2010 og blev grundlagt som et partnerskab mellem erfarne ingeniører i byggebranchen og IT-huset Miracle A/S, der har tilknyttet nogle af de bedste IT-programmører i verden.

Samarbejdet udsprang af et behov der var på markedet, for at kunne spare tid på lovpligtige kvalitetssikringsopgaver såsom dokumentation, inspektion og rapportering.

Vores løsninger er således hentet gennem solid praktisk erfaring med kvalitetssikringer i byggebranchen kombineret med uovertrufne IT-kompetencer. Denne kombination tillader os at udvikle innovative og brugervenlige app-systemer til mobile enheder, som tager afsæt i den enkelte kundes behov, og som let kan anvendes af selv personer uden særlig teknologisk indsigt.

Som en lille virksomhed har Miracle Q-Inspect den fordel, at vi hurtigt kan tilpasse os til nye behov på et marked, der er i konstant udvikling. Dette betyder ligeledes, at vi i dag ikke alene leverer løsninger til byggebranchen, hvorfra vi har vores rødder, men i højere grad servicerer offshore- og vindbranchen samt detailindustrien, kommuner og andre offentlige instanser.

Hos Miracle Q-Inspect producerer vi mobile rapporterings- og registreringsværktøjer i verdensklasse, herunder vores mobile dokumentations- og rapporteringsapp QReport og vores værktøjsregistreringsapp toolCHECK. Vi er konstant fokuserede på at producere brugervenlige systemer, og vi har altid vores kunders individuelle behov centralt placeret i vores udviklings- og beslutningsproces.

Det er på dette grundlag, at vores historie fortsætter.

 

Kontakt os

miracle-logo1

 

Miracle Q-Inspect A/S
Skanderborgvej 232
8260 Viby J

+45 2166 7111

 

Download QReport

Googleplay
app-store

Download toolCHECK

Googleplay
app-store

Sociale medier