Vores mission

Vi elsker at skabe

Vores mission er at lave mobilapp-baserede systemer, der gør det hurtigt og enkelt at gennemgå processen fra inspektion til færdig rapport uden at gå på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten undervejs.

Vores forretningsmodel bygger på gensidig tillid og respekt. Dette er noget vi bestræber os på at medbringe i alle vores interaktioner med eksisterende og potentielle kunder.

Vores vision

Keep it simple

Vi prioriterer gennemsigtighed, når vi taler med vores kunder og samarbejdspartnere, særligt når det drejer sig om, hvad tingene reelt koster. Når vi siger, tingene skal være nemme, enkle og hurtige, men uden at ofre kvalitet og sikkerhed, gælder det alt, hvad vi foretager os. Vi laver ikke lange, knudrede vilkår for at holde på vores kunder eller deres data – vi håber, vores ydelser og indsats er nok til, at de bliver hos os.

Selvom vi er en mindre virksomhed, har vi været i stand til at tilpasse os et marked i konstant udvikling. Vores evne til at tilpasse os vil dog aldrig komme i vejen for vores kerneværdier. Du kan læse mere om vores værdier og måden vi driver vores forretning på her.

Kontakt os

miracle-logo1
Miracle Q-Inspect A/S
Skanderborgvej 232
8260 Viby J

+45 5144 3044

 

Download QReport

Googleplay
app-store

 

Download toolCHECK

Googleplay
app-store

Sociale medier