Genbrug

QReport muliggør digital support til hele processen for virksomheder, der producerer, installerer og/eller servicerer industriaffaldskværne og lignende industrielle modulopbyggede aktiver. QReport kan digitalt understøtte automatisering af kvalitetssikring og dokumentation for hele livscyklussen fra undersøgelse af opstillingspladsen og salg, produktion, montage og opbevaring til installation, drift og service/vedligehold - og potentielt til nedlukning - af udstyr til affaldsbehandling.

Vindenergi

For at understøtte udvidelsen af vedvarende energi gennem udrulning af vindkraft tilbyder QReport digital understøttelse til hele processen for vindmølleproducenter og vindkrafttjenesteudbydere, der er involveret i at producere, installere eller servicere vindmøller, både onshore og offshore. QReport kan digitalt understøtte automatisering af kvalitetssikring og dokumentation af hele livscyklussen fra site survey over salg, opsætning, idriftsættelse/installation, drift og løbende service til eventuelt videresalg eller nedlukning/ophugning.

Fjernvarme

For at understøtte den grønne omstilling gennem udrulning af fjernvarme, primært til privat brug, tilbyder QReport digital understøttelse af hele processen for virksomheder, der sælger, installerer og/eller servicerer fjernvarmeløsninger. QReport kan digitalt understøtte automatisering af dataindsamling, dokumentation og rapportering for hele livscyklussen fra undersøgelse på stedet og salg, gennem installation og feltservice og potentielt til videresalg eller nedlukning.

Varmepumper

For at understøtte den grønne omstilling gennem udrulning af varmepumper til privat og erhverv, tilbyder QReport digital support til hele processen for virksomheder, der sælger, installerer og/eller servicerer varmepumper. QReport kan digitalt understøtte automatisering af dataindsamling, dokumentation og rapportering for hele livscyklussen fra undersøgelse af opstillingsstedet og salg, installation, drift og service/vedligehold, og potentielt til videresalg eller nedlukning.

Ladestandere til elbiler

QReport hjælper den grønne omstilling på vej gennem udrulning af elbilopladere ved at levere digital understøttelse til den samlede proces for virksomheder, der sælger, installerer og/eller servicerer elbilopladere. QReport kan understøtte digital automatisering af processen fra salg, undersøgelse af opstillingsstedet, installation og service/vedligehold, og potentielt til efterfølgende nedlukning.

Miracle Q-Inspect A/S

Spørg os når som helst:

info@q-inspect.com


Ring til os:

+45 51 44 30 44

Privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Lad os forbinde:

Connect with us linkedin

Download QReport:

Vores lokation:

Miracle Q-Inspect A/S

Skanderborgvej 232

DK-8260 Viby J

Denmark