Vores forretning

Vi arbejder for færre syge og døde, bæredygtig omstilling og produktivitet.
Færre syge og døde mennesker

Forskning viser, at ved at fokusere på f.eks. Hygiejne på hospitaler reduceres risikoen for infektioner hos patienter på hospitalet. På denne måde opnår hospitalet også færre indlæggelsesdage. Ikke mindst har patienter kortere sygdomsperioder og færre konsekvenser efter indlæggelse. Vi hjælper med at frigive administrativt arbejde for hospitalspersonalet, blandt andet hygiejnesygeplejersker, så de kan nå mere, samtdig med at kvaliteten af indsatsen forbedres.

Bæredygtig omstilling

Bæredygtig omstilling er blevet en vigtig dagsorden, og vi støtter den fuldtud. Alt fra mindre forbrug af papir til levering af software til vindmølleindustrien, energieffektivitet og meget mere. Selv den mindste forbedring er en forbedring og et skridt i den rigtige retning, vi drømmer om at gøre det stort og hjælpe virksomheder med at skabe bæredygtig omstilling for dem selv og deres kunder.

Produktivitet

Det eneste, man ikke kan få mere af, er tid. Derfor giver vi virksomheder mulighed for at prioritere den tid, de har. Ved at fjerne små eller store administrative opgaver kan medarbejdere og virksomheder opnå mere af det, der er vigtigt og potentielt opnå bedre pleje, flere besøg, audits, inspektioner, osv.

Værdier

Vores virksomhedskultur er baseret på et sæt kerneværdier indlejret i vores daglige handlinger og sikrer, at vi alle arbejder mod det samme mål.

Vores værdier er retningslinjer for, hvordan vi ønsker at handle professionelt såvel som socialt over for hinanden, vores kunder, partnere og samfund generelt.

Kundefokus

Vi inddrager vores kunders behov i beslutningstagningen og lytter altid til deres feedback. Vi værner om vores kunder og stræber efter at opbygge langsigtede relationer med dem. Vi respekterer vores kunders forretnings- og forskellige behov. Vi vokser af vores kunders feedback, og vi værdsætter ærlighed.

Innovation

Vi holder os ajour med den nyeste viden og teknologi for at levere de bedste løsninger. Vi opfordrer til innovation, når det er til fordel for vores kunder. Vi brænder for at udvikle nye innovative løsninger, men kompromitterer aldrig med anvendeligheden.

Integritet

Vi tror på pålidelighed, og vi søger at bevare vores kunder gennem kvaliteten af ​​vores indsats og tjenester, ikke gennem lange og komplicerede vilkår og betingelser.

Vi er og vil fortsat være dem, som vores kunder altid kan stole på.

Vi siger, hvad vi gør, og gør hvad vi siger.

Passion og teamwork

Vi er motiverede af hinanden, vores omgivelser og vores passion for at optimere arbejdsgange med ny teknologi. Vi næres også af årsag og virkning. Vi når vores fælles mål ved at arbejde ud fra princippet om, at ”vi” er større end ”jeg”.

Vi tror på vores produkter og er ikke bange for at indrømme det.

Miracle Q-Inspect A/S

Spørg os når som helst:

info@q-inspect.com


Ring til os:

+45 51 44 30 44

Privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Lad os forbinde:

Connect with us linkedin

Download QReport:

Vores lokation:

Miracle Q-Inspect A/S

Skanderborgvej 232

DK-8260 Viby J

Denmark